TISSOT har lanceret et helt specielt ur i Schweiz.

Oprettet d.

TISSOT har lanceret et helt specielt ur i Schweiz.

TISSOT har lanceret et helt specielt ur i Schweiz.
Nu kan det også eksklusivt købes i Nykøbing Falster!

TISSOT fejrede i 2020 en samarbejdspartner: Jungfrau Railways i Schweiz, der opererer med tog- og liftdrift omkring Jungfrau-bjerget i Schweiz med et helt nyt innovativ ur:

T-Touch Connect Solar Jungfraubahn.

Uret er produceret i begrænset antal – og har indtil nu alene været solgt på det schweiziske marked. Nu har vi hos Emil Hansen & Søn - som eneste forhandler i Skandinavien - fået lov til sælge uret.

  Uret er et hybrid-ur og repræsenterer ånden i Tissots ”innovators by Tradition”. Det kan forbindes til en smartphone, og har funktioner som aktivitetsmåler, opkald, notifikationer - i tillæg til traditionelle funktioner som kompas, barometer/vejrudsigt, temperaturvisning, højdemåler, tidszone og kalender. Det er tillige vandtæt op til 10 atm. Via solceller kan det holde i op til 6 mdr. uden eksponering af sollys. Selve urkassen er fremstillet i titanium med keramisk urkrans og er monteret med safirglas. Endelig bærer uret Jungfrau-logoet på bagsiden. Prisen er 7.995,-.

Tissot nyder international respekt for fremragende kvalitet og innovation og er tidtager ved en række verdensbegivenheder som Tour de France, NBA, FIBA og UCI Verdensmesterskaberne.